01-08-2005, 05:03 PM
Pittige biefstukreepjes met kokos
Bereidingstijd ca. : 15 minuten
Bereidingstechniek : (Roer)bakken
Moeilijkheidsgraad : Eenvoudig
Ingrediënten
500 gram biefstuk
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Boemboe voor Rendang Vlees
1 pakje Conimex Romige Kokosmelk
2 eetlepels Conimex Sambal Badjak
5 eetlepels Conimex Geraspte Kokos
3 eetlepels grofgehakte koriander
Niet met vork en mes eten, maar gewoon van die "pittige" cassave(?!) kroepoek halen en met de handjes op eten.
Bereidingstijd ca. : 15 minuten
Bereidingstechniek : (Roer)bakken
Moeilijkheidsgraad : Eenvoudig
Ingrediënten
500 gram biefstuk
Conimex Wok Olie
1 bakje Conimex Boemboe voor Rendang Vlees
1 pakje Conimex Romige Kokosmelk
2 eetlepels Conimex Sambal Badjak
5 eetlepels Conimex Geraspte Kokos
3 eetlepels grofgehakte koriander
Niet met vork en mes eten, maar gewoon van die "pittige" cassave(?!) kroepoek halen en met de handjes op eten.
I feed the pigeons, I sometimes feed the sparrows too, it gives me a sense of enormous well-being.